24 °C

Budakalász

2018. június 21. csütörtök , Alajos, Leila napja

Hírek

 

Berdó csatornázás – Lakossági tájékoztató

2017. február 17.

A Penta Kft. lakossági tájékoztatója a Berdó csatornázásával kapcsolatban

letoltes

A kivitelező tájékoztatja a Budakalász szennyvízhálózatának fejlesztése KEHOP-2.2.1-15-2015-00016 c. projekt kivitelezésében érintett ingatlantulajdonosokat, hogy a

munkálatok várható kezdete 2017. március eleje várható befejezése 2017. novembere.

A kivitelezésben érintett utcák: Gerinc utca, Gyümölcs utca, Golgota utca, Áfonya utca, Cseresznyés utca, Határ út, Szeder utca, Fél utca, Fagyal utca, Kökény utca, Bodza utca, Füves utca, illetve a 2525/20 hrsz.-ú út.

Ideiglenes forgalmi korlátozásokra lehet számítani, melyek főként 07:00-tól 17:00-ig fognak tartani. Estére az ingatlanok megközelíthetőségét biztosítják az addig megépített csatorna szakaszok föld visszatakarásával. Esetenként lehetnek kisebb, 10 méternél nem nagyobb nyílt árkok, de ezeket a megfelelő táblázással, körbekorlátozással egyértelműen jelezni fogják.

Az ingatlanon belüli, a szabályozási telekhatártól számított egy méterre, tisztító idomok elhelyezése kapcsán, a kivitelező telefonon keresi az érintetteket. Akikkel nem sikerült a bekötés helyét korábban letisztázni, azok a kivitelezés ideje alatt is kereshetik a kivitelezést végző Penta Kft. munkatársait a megadott telefonszámok bármelyikén.

Felhívjuk az ingatlantulajdonosok figyelmét, hogy a szennyvízhálózatra a műszaki átadás-átvételi eljárás lefolytatása után lehet csak rácsatlakozni.

Felmerülő kérdéseiket az alábbi telefonszámokon, illetve e-mail címeken tehetik meg:

A csatornázás műszaki ütemterve itt tölthető le.