3 °C

Budakalász

2018. december 11. kedd , Árpád napja

Hírek

 

Budakalász kommunikációban az élen jár

2018. január 09.

Új kommunikációs csatornát indít a város. Már eddig is számos helyen szerezhettek be helyi információt a városlakók. A Budakalászi Hírmondó minden hónapban eljut az összes háztartásba, emellett naponta 3-4 helyi hírrel frissülő, interaktív közösségi média és weboldalt működtet a város. A közelmúltban indított Facebook csoportban a „Szép otthonunk Budakalász” oldalon pedig gyönyörű városi képeket töltenek fel a használók. Ezen felül az Instagramon, Youtube csatornán is jelen vagyunk és a televízóban az UPC valamint a Telekom hálózatában is megtekinthetők a friss városi hírek.

Az információk elérhetőségét kívánta az Önkormányzat még inkább szélesíteni, ezért 2018-tól okostelefon applikációt indított el. Az alkalmazás segítségével a városhoz kapcsolódó hírek közzétételt követően azonnal megjelennek az okostelefonon. Az applikáció azoknak különösen hasznos, akik valamilyen ok miatt nem haszn

álják a közösségi médiafelületeket. Az új kommunikációs eszköz segítségével a hírek azonnal és első kézből elérhetővé válnak. A városi rendezvények, aktualitások mellett, a hulladékgyűjtési időpontok, helyi elérhetőségek, adatok és a friss álláshirdetések vagy az eladó-kiadó ingatlanok is megjelennek. Nem kell tehát a weboldalt folyamatosan böngészni az új információkért, a Budakalász Applikációban azok ugyanis első kézből, azonnal, külön jelzéssel jelennek meg a telefonon.

Városi alkalmazással országos viszonylatban is csak néhány nagyváros büszkélkedhet. A Budakalász applikáció igazi különlegessége a fentiek mellett a hibabejelentő funkció. Az applikációval ugyanis a felhasználók könnyen és kényelmesen jelezhetik a rendellenes eseményeket, jelenségeket a városban. Ezek négy fő kategória szerint választhatók ki: környezetvédelemi, útügyi, városrendészeti és egyéb események. A helyszín, a pontos adatok és fotó megadása után az üzenet a Polgármesteri Hivatalhoz érkezik, ahol az eseteket kivizsgálják és lehetőség szerint a hibát elhárítják vagy továbbítják az illetékeseknek.

Reméljük hatékonyan működik majd az új program és még többen bekapcsolódnak az információáramlásba és a városi közösségi életbe. Emellett a bejelentő funkciót is megelégedéssel használják majd. A Budakalász applikáció januártól érhető el a lakosság számára. 

Az applikáció Androidos készülékeken a Play Store-ból, iOS rendszeren pedig az App Store-ból telepíthető:

Töltse le a Budakalász app-ot!

töltse le alkalmazásunkat az App Store-ból! 

 

töltse le alkalmazásunkat a Google Play áruházból!

Az applikáció használatához aktív internetkapcsolatra van szükség.

Tegye okostelefonja kezdőoldalára és értesüljön első kézből a helyi hírekről, eseményekről!