Budakalász

2017. február 20. hétfő , Aladár, Álmos napja

Hírek

 

Budakalász várható időjárása

2017. február 19.

ENYHÜLÉS, VÁLTOZÉKONY IDŐ

hovirag

Hétfőn kissé élénkülni kezd a nyugatias irányú szél. Előreláthatólag fokozatosan eltűnik a köd, valamint a ködfelhőzet, de még maradhatnak tartósan párás, szürke területek is, csak jóval kisebb arányban, mint az előző napokban. A napsütésé lesz a főszerep, és a hőmérséklet ennek megfelelően, a tartósan napos részeken egészen kellemes értékekre emelkedik. Az esti, éjszakai órákban még kialakulhatnak sűrű ködfoltok.

A jellemző hőmérséklet városi átlaga:

hétfő reggel 0, délután +7,

kedd reggel +1, délután +7,

szerda reggel +3, délután +9 fok körül alakul.

 

A LEGVALÓSZÍNŰBB FOLYTATÁS:

– Kedden élénk lökésekkel kísért délnyugati szél fúj az ország túlnyomó részén. Észak felől beborul az ég, és egyre többfelé várható eső.

– Szerdára is élénk marad, de nem lesz túlságosan erős a szél. Tavasziasan enyhe, kezdetben borongós idő várható, majd délután nyugat felől csökken a felhőzet. Kisebb eső néhol előfordulhat.

– Csütörtökön is többnyire erősen felhős ég mellett, többfelé fordulhat elő kisebb eső, záporeső.

– Pénteken előreláthatólag viharos széllökésekkel kísért enyhe, főként délelőtt borongós, kezdetben esős időre készülhetünk.

Úgy néz ki, hogy a hétvégén is folytatódik ez a változékony jellegű időjárás, szinte naponta követik egymást a frontok, és nagy valószínűséggel marad az enyhe idő.

 

 

A vélemény bizonytalansága ÁTLAGOS.

kiadva: 2017.02.19. 11:00, Aigner Éva és Pártai Lucia