19 °C

Budakalász

2018. július 23. hétfő , Lenke napja

Hírek

 

Felhívás – Bursa Hungarica 2018. évi ösztöndíjpályázat lehetőségéről

2017. október 09.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma idén is meghirdette a 2018. évre a Bursa Hungarica ösztöndíjpályázatot, amelynek célja a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőoktatásban való részvételének támogatása. A Bursa Hungarica többszintű támogatási rendszer, amelynek pénzügyi fedezeteként három forrás szolgál: a települési önkormányzatok a megyei önkormányzatok és a felsőoktatási intézmények támogatása.

Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy határozott, hogy csatlakozik a Minisztérium által meghirdetett ösztöndíjrendszerhez és meghirdeti a pályázatot a budakalászi hallgatók számára.bursa_hungarica

A pályázat benyújtásához a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer)

pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: https://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx.

Csak a regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése. A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a Polgármesteri Hivatalban kell benyújtaniuk a pályázóknak.

A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül.

A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje:

  1. november 7.

A Bursa Hungarica  Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2017. pályázati felhívással kapcsolatos részletes és további információ letölthető a www.emet.gov.hu oldalról, illetve az alábbiakban.