15 °C

Budakalász

2018. április 27. péntek , Zita napja

Hírek

 

Hónap fotója pályázat áprilisban is

2017. április 18.

A márciusi Hírmondóban meghirdetett fotópályázatunkat óriási érdeklődés kísérte. A versenyre összesen 37 pályamű érkezett, melyből a zsűri az előválogatás során tíz képet választott. A képekre ezután a város Facebook oldalán lehetett szavazni. A fotókat nagyon sokan megnézték, összesen mintegy 9.500 emberhez jutottak el a képek. DSC_1582_2

A versenyen két nyertest is hirdettünk.  A legtöbb szavazatot gyűjtő alkotást közönségdíjjal, a művészileg legértékesebb képet pedig szakmai különdíjjal jutalmazta a zsűri.

Köszönjük minden pályázónak és szavazónak az igen aktív részvételt!

A fotópályázat célja az volt, hogy fotókon keresztül bemutassuk Budakalász értékeit, szépségeit és a pályázat révén minél több itt élő, a várost kedvelő embert bevonjuk a közösségi életbe. Úgy gondoljuk, ezt a célt sikerült is elérnünk, hiszen akciónk rengeteg emberhez eljutott és sok értékes kép érkezett. Témában is nagyon gazdag kínálatot kaptunk. Budakalász szépségét éppúgy képviseli a Kálvária, a temető, a szentistvántelepi utcarészlet, mint a kacsák a tóparton vagy a hattyúk a Duna-parton, hiszen mindegyik szerves része, karakteres jellemzője városunknak.

A nyereményként felajánlott kerámia Kalász kocsit és a Budakalász ernyőt a Polgármesteri Hivatalban vehették át a győztesek az alpolgármester asszonytól. Fotópályázatunkat áprilisban is meghirdetjük! A digitális fotókat most is a fotopalyazat@budakalasz.hu címre kérjük elküldeni, április 20-ig.

A pályaművekkel együtt kérjük a fotós nevének, lakcímének és a kép címének feltüntetését!

A tavaszi városképek mellett rendezvényeinkről, akár az áprilisi Tófutásról vagy a várostakarításról is örömmel fogadjuk fotóikat!

Áprilisban is fotóra fel! 🙂

Korábbi cikkek:

Két nyertest hirdettek a fotópályázaton

http://www.budakalasz.hu/honap-fotoja-palyazat-2/