15 °C

Budakalász

2017. augusztus 20. vasárnap , István napja

Hírek

 

Híreink


Ezen az oldalon mindig megtalálja legfrissebb híreinket. Látogasson el ide minél gyakrabban. Kellemes böngészést kívánunk.


Budakalász várható időjárása

2017. augusztus 20.


Augusztus 20. szeles, hűvös időt hoz Budakalászra. Délelőtt még gyakran elered az eső, majd vékonyodik a felhőzet.Hétfőn és kedden még mérsékelten meleg, reggelenként hűvös, de zömmel napos idő várható.

Tovább

Rímképek – tehetséges helyi alkotók versei, budakalászi természetfotókkal kísérve

2017. augusztus 18.


Németh Pákolicz Tamás és Farkas Anette versei

Tovább

Farkas Bori textiltervező iparművész: Tehetség génekbe kódolva

2017. augusztus 18.


Farkas Bori vérbeli művészcsaládba született, így nem véletlen, hogy már korán nyiladozni kezdett elemi vonzódása a kreatív önkifejezés felé.

Tovább

Időseink emlékeznek – hallgassuk őket, amíg lehet

2017. augusztus 17.


Amikor időseket hallgatunk és befogadjuk tudásukat, azzal generációkon átívelően adhatjuk tovább értékeiket, összegyűjtött és megélt élettapasztalataikat. Az a letűnt világ számunkra már csak így érhető el és tartható fenn a jövő számára.

Tovább

Féktelen száguldó

2017. augusztus 16.


A Szentendrei út - Szent László utca sarkánál egy Szentendre irányába tartó fiatal fiú olyan gyorsan haladt autójával (min.120 Km/h) tegnap este, hogy nem tudta volna az úttest közepén lévő terelő járdasziget miatt az ott közlekedő kerékpárost kikerülni.

Tovább

Polgármesteri riport

2017. augusztus 15.


Budakalász nyáron is aktív : A nyár általában a pihenés, a mérsékeltebb munkatempó időszaka. Budakalászon azonban ez nem így van.

Tovább

Rendőrségi felhívás

2017. augusztus 15.


Sajnálatos módon, ismeretlen tettes a napokban a Budakalász Lenfonó HÉV állomáson lévő diszpécser épületre egy nagyobb méretű, piros, nonfiguratív falfirkát festett.

Tovább

Partnerségi egyeztetés és lakossági fórum

2017. augusztus 14.


Az Önkormányzat a Településképi Arculati Kézikönyv és Településképi rendelet megalkotása előtt augusztus 22-én lakossági fórumot tart

Tovább

Betörő elhagyott táskáját találták meg

2017. augusztus 14.


Városunk őrei a napokban lakossági bejelentést kaptak, hogy a Sas utca környékén az egyik ház kerítése mellett egy elhagyott sporttáska található, amiben mindenféle betöréshez alkalmas szerszám van.

Tovább

A vasgyűjtők előállítása lassan menetrendszerű

2017. augusztus 14.


Ezúttal a Sas utcában akadtak horogra az illegális vasgyűjtők.

Tovább
1 / 49 oldal12345...102030...Utolsó »