24 °C

Budakalász

2018. június 21. csütörtök , Alajos, Leila napja

Hírek

 

Zöldhulladék szállítási időpontok 2017-ben

2017. március 20.

Április elejétől ismételten megkezdődik a „házhoz menő” zöldhulladék gyűjtése.

A szállítást kéthetente, április 22-től szombati napokon végzik.

A zöldhulladék szállítása kétféleképpen lehetséges:

  1. a szolgáltató által küldött matricával ellátott zsákban,
  2. a szolgáltató által forgalmazott zöldhulladék gyűjtő zsákban.

A kötegelt ágakra, illetve gallyakra is kell matricát helyezni. A matricákat a szolgáltató postázza ki a díjhátralékkal nem rendelkező DSC_0480 ingatlantulajdonosoknak. A matrica a hulladékgyűjtő udvarban (Klinger Henrik utca 1291/25 hrsz. – a volt Lenfonógyár területén) zsákra cserélhető. Amennyiben térítésmenetesen biztosított matricák száma nem elegendő, a zöldhulladékos gyűjtőzsákot a hulladékgyűjtő udvarban, valamint a Vas és  Háztartási Boltban (Petőfi tér 3.) lehet megvásárolni.

F I G Y E L E M! Rendkívüli szállítási nap 2017 április 8-án

Kizárólag ezen a napon, a szolgáltató az ingatlanok elé kihelyezett kötegelt vagy zsákos zöldhulladékot KORLÁTLAN mennyiségben, MATRICA NÉLKÜL elszállítja. A további szállítási napokon csak a szolgáltató jelzésével ellátott zsákban, vagy a szolgáltató által küldött matricás zsákban szállítják el a zöldhulladékot.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a nem megfelelő időben kihelyezett zöldhulladékokot nem szállítják el.

Érdeklődni a közszolgáltató Zöld Bicske Nonprofit Kft ügyfélszolgálatán lehet. Elérhetőségek: +36 (22) 350-111; info@zoldbicske,hu illetve a személyesen Hulladékudvarban minden csütörtök-pénteken 14.00-18.00, és szombat 8.00-12.00 óra között lehet