Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. július 18. csütörtök | Frigyes napja

Hírek

 

Hétfőn, kedden és szerdán a Városházán még átvehetők a karácsonyi ajándékcsomagok!

2022. december 09.

Az elmúlt három napban csaknem kétezer ajándékcsomagot adtunk át az ellátásban részesülő budakalásziaknak a Faluházban. A pénteki rossz időjárás miatt a jövő hét első felében még lehetőség lesz arra, hogy akik eddig nem jutottak hozzá a csomagokhoz, munkaidőben, a Városházán átvegyék azokat. 

A csomagok átadása szerdán reggel kezdődött meg, csütörtökön délután is nagy érdeklődés közepette folytatódott, és péntek délelőtt is vártuk a nyugellátásban, baleseti ellátásban, rokkantsági ellátásban, valamint árvasági ellátásban részesülő budakalásziakat a Faluházban. A fokozódó megélhetési gondok enyhítése érdekében az idén ősszel kibővültek az önkormányzati szociális támogatások, és az immár hagyományos év végi városi ajándékcsomagokba is főként alapvető élelmiszerek kerültek. A pénteki rossz időjárás miatt plusz alkalmakat szeretnénk biztosítani azok számára, akik még nem tudták átvenni csomagjukat.

A nyugellátásban, baleseti ellátásban, rokkantsági ellátásban, valamint árvasági ellátásban részesülő budakalásziak tehát

december 12-én, hétfőn 8 és 18 óra között, 

december 13-án, kedden 8 és 16 óra között

és december 14-én, szerdán 8 és 16 óra között

vehetik át a Városházán (Budakalász, Petőfi tér 1.) a csomagokat.