Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. szeptember 25. hétfő | Eufrozina, Kende napja

Hírek

 

Pénteken 17 órától a Liga Kupa-elsőség megvédése a cél a budakalászi sportcsarnokban

2023. június 02.

A címvédés reményében lép pályára pénteken 17 órakor a budakalászi férfi kézilabdacsapat a Liga Kupa döntőjében. A kalászi sportcsarnokban a Gyöngyös lesz az ellenfél, és az első mérkőzésen, idegenben aratott magabiztos siker után minden esély meg is van az újabb nagy sikerre. A fiúk számítanak a szurkolók biztatására.

Nyolc góllal nyert idegenben, ezzel kézbe vette a sorsát a budakalászi férfi kézilabdacsapat a Liga Kupa döntőjében. Csoknyai István tanítványai Gyöngyösön léptek pályára kedden délután és 18:9-es félidei vezetés után 33:25 arányban bizonyultak jobbnak. A visszavágót pénteken 17 órától játsszák a kalászi sportcsarnokban, és hatalmas az esély arra, hogy a fiúk megvédjék tavalyi elsőségüket.

„A Liga Kupa döntő első mérkőzésén, amit elterveztünk, azt szinte tökéletesen megvalósítottuk. A csapat nagyon fegyelmezetten és jól játszott. Határozott védekezés mellé, kiváló kapusteljesítmény párosult és a támadásban is nagyon eredményesek voltunk. Ennek lett az eredménye egy, talán senki által nem várt nagyarányú győzelem, amihez külön gratulálok a csapatnak. Pénteken azonban még egy nehéz meccs vár ránk, hiszen hazai pályán kell bebiztosítanunk a Liga Kupa győzelmet. Nagy az előny és természetesen nem ennek a megőrzése lesz a célunk, hanem szeretnénk ugyanazzal a mentalitással pályára lépni és hazai pályán is győzelemmel zárni és megvédeni a címünket”- nyilatkozta Csoknyai István vezetőedző a csapat közösségi oldalán.