15 °C

Budakalász

2019. október 20. vasárnap , Vendel napja

Hírek

 

A Budakalászi Szent István Alapítvány pályázata

2019. július 11.

A Budakalászi Szent István Alapítvány, mint ahogy harminc éve, az idén is meghirdeti ösztöndíjpályázatát felsőfokú intézményben tanuló tehetséges, jól tanuló, de rászoruló budakalászi diákok részére. Az ösztöndíjat egy tanévre lehet elnyerni, de a második félévi támogatást csak az eredményes első félévet igazoló diák veheti át. Az ösztöndíj újabb pályázat alapján ismételten elnyerhető.

A pályázat a pályázati űrlap kitöltésével és beadásával válik elbírálhatóvá: https://www.budakalasz.hu/wp-content/uploads/2019/07/Szt.Istvan.Alapitvany.pdf

Mellékelni kell a sikeres felsőfokú felvételt igazoló dokumentumot vagy az év végi bizonyítvány/ leckekönyv másolatát. A pályázati űrlap a fenti linkről tölthető le, de személyesen is átvehető a Szentistvántelepi templomban és a Budakalászi plébánián. (Budakalász Ady Endre utca 1. Hétfő-kedd: 9-11, csütörtök-péntek: 13-15 óra között),. További információért ide írhatunk: kulindaniel@gmail.com.

A pályázatok beadási határideje: 2019. augusztus 10. Helye: 2011 Budakalász, Ady Endre utca 1.

Beadási formája : kizárólag papíralapon.

A kuratórium a hagyományoknak megfelelően augusztus 20-án, a városi ünnepségen hirdet eredményt és adja át az I. félévi ösztöndíjakat.