Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. december 03. vasárnap | Ferenc, Olívia napja

Hírek

 

A Pszichiátriáról szökött meg az út mellett fekvő férfi

2018. október 19.

Az Önkormányzati Rendészet járőrei szokatlan dolgot észleltek József Attila utcai járőrözésük során a napokban. Idősebb, félmeztelen férfira lettek figyelmesek, aki a 11-es út József Attila utcai felhajtójánál a gyalogátkelőhely mellett feküdt.

A férfihez lépve tapasztalták annak zavart viselkedését, kérdéseikre nehezen érthetően válaszolt. Nem tudta megmondani nevét, lakcímét sem azt, hogy miként és mikor került a helyszínre. Az elmondottakból nehezen, de következtetni lehetett arra, hogy a Kórház utcai egészségügyi intézményből szökhetett el. Ezt követően felvették a kapcsolatot a Gálfi Béla Pszichiátriai Intézménnyel. Így igazolást nyert a feltevés, valóban egyik betegüket találták meg, aki kihasználva a kórház nyitott utcai kapuját, engedély nélkül ismeretlen helyre távozott.

Az ápolónő fényképről egyértelműen felismerte a gondozása alatt álló beteget, egyben kérte, hogy lehetőség szerint juttassák vissza a kórházba további gyógykezelésre. A férfit annak belegyezésével, a kezelő intézménybe visszaszállították.

(A kép illusztráció)