Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. július 25. csütörtök | Jakab, Kristóf napja

Hírek

 

Az egészségügyi dolgozókat ünnepeltük

2024. június 28.

A Magyar egészségügy napja vagy más néven a Semmelweis nap alkalmából Budakalász egészségügyi dolgozóit, önkénteseit ünnepeltük a Művelődési Ház báltermében. 

Az alkalom elején dr. Aszalos Imrére, Budakalász közelmúltban elhunyt gyermekorvosára emlékeztünk, majd dr. Göbl Richárd polgármester beszédével folytatódott az ünnepség. A Variety Band műsorával köszöntötte városunk egészségügyi dolgozóit.

Jelen voltak Budakalász háziorvosai, gyermekorvosai, fogorvosai, védőnői, asszisztensei, a Dunakanyari Család- és Gyermekjóléti Intézmény munkatársai, az Egészségklub, a Kalászi Idősek Klubja és a Katolikus karitász tagjai. A Budakalászi polgárok egészségéért díjat hagyományosan a Semmelweis napi ünnepségen adják át. Idén is a kalásziak jelölései alapján a Képviselő-testület döntött a díjazott személyéről. Idén dr. Csobod Judit, az Egészségklub fontos tagja, a budakalászi szűrővizsgálatok önkéntes koordinátora kapta az elismerést. Dr. Göbl Richárd polgármester gratulált Polaneczky Nikolett védőnő jubilálásához, aki 25 éve látja el nemes feladatát.

Az alkalom vendéglátással folytatódott. Városunk minden egészségügyi dolgozójának és önkéntesének köszönjük a munkáját!

dr. Göbl Richárd polgármester

 

A kalászi polgárok jelölései alapján dr. Csobod Judit kapta a Budakalászi Polgárok Egészségéért díjat.

Polaneczky Nikolett védőnő 25 éves jubilálásához gratulált dr. Göbl Richárd polgármester

Variety Band

Fotók: Szabó Zoltán