Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. február 21. szerda | Eleonóra napja

Hírek

 

Csütörtökön szünetel az ivóvízszolgáltatás a Vasút soron! – Hírünk frissült

2022. július 25.

Friss információ: A DMRV Zrt. megkeresésünkre pontosította a 28-i Vasút sori munkálatok kapcsán kiadott tájékoztatását. A korábbi tájékoztatásunkkal ellentétben július 28-án 8:00-tól 15:00-ig a csak Vasút sor Sport utcától Budapest irányába eső részén nem lesz víz, illetve a forgalomkorlátozás is csak arra a szakaszra értendő, tehát a parkolást és autós forgalmat érintő korlátozás szintén csak a Vasút sor Sport utcától délre eső területre érvényes. 

 

 

A DMRV Zrt. tájékoztatása szerint közműhálózati hibaelhárítás miatt a Vasút sor teljes hosszában szünetelni fog az ivóvízszolgáltatás július 28-án, csütörtökön, 8:00 és 15:00 között.

A szolgáltató arra kér minden utcában lakót, hogy halmozzanak fel elegendő vizet, illetve a munka ideje alatt a vízmérő előtti főelzáró csapot tartsa zárva, hogy a munkálatok során ne kerülhessen üledék a hálózatba.

A munkálatok ideje alatt a Vasút sor teljes szakaszán szünetel az autós közlekedés. A munkálatok a Vasút sor 138. szám előtt történnek majd; a szolgáltató arra kéri a lakókat, hogy a Vasút sor 138-tól az utca végéig álljanak el az autókkal és ne parkoljanak az adott utcaszakaszban.

A szolgáltatás ismételt beindításakor az ivóvízben átmenetileg sárgásbarna elszíneződés, zavarosodás fordulhat elő. A mosatás, fertőtlenítés miatt erősebb klór szag érezhető, de ezek a jelenségek a szolgáltató tájékoztatása szerint az egészségre ártalmatlanok.