Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. június 02. péntek | Anita, Kármen napja

Hírek

 

Akció a szombati kézilabda rangadón: budakalászi lakcímkártyával ingyenes a belépés

2023. március 29.

Nem mindennapi akcióval készül a szombati, Tatabánya elleni hazai rangadóra a budakalászi férfi kézilabdacsapat. Az élvonalbeli együttes vezetése úgy döntött, hogy ingyen tekinthetik meg a találkozót azok, akik budakalászi lakcímkártyával rendelkeznek!

A legutóbbi játéknapon, az elmúlt hétvégén a kalásziak szoros első félidő után hat góllal, 26:20 arányban verték a Ceglédet, a harmadik helyen tanyázó Tatabánya pedig izgalmas meccset játszott a címvédő MOL Pick Szegeddel, és mindössze két góllal, 33:31 arányban maradt alul. A Budakalász 19 forduló után 8 győzelemmel, 3 döntetlennel és 8 vereséggel, 19 pontot gyűjtve a tabella nyolcadik pozícióját foglalja el. A fiúkat a középmezőnyben mindössze négy pont választja el a negyedik helytől.

A jó erőkből álló Tatabánya ellen nagy csatát vár és bravúrra készül a tásaság, és a klub vezetői bíznak abban, hogy sokan szurkolnak majd nekik a lelátókról. A szombaton 17 órakor kezdődő találkozót ingyen tekinthetik meg azok, akik budakalászi lakcímkártyával rendelkeznekézilabdak. Érdemes időben elindulni a sportcsarnokba, hogy a bejáratnál elkerüljék a sorban állást.

Fotók: Budakalászi Kézilabda Zrt.