Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. június 09. péntek | Félix napja

Hírek

 

Álmaim Kalásza rajzpályázat – nyertesek, kiállítás

2021. július 20.

A Budakalászi Hírmondó májusi számában, „Álmaim Kalásza” címmel meghirdetett gyereknapi rajzpályázatunkra nagyon sok, szép alkotás érkezett. A szakmai zsűri értékelése után a most megjelent nyári összevont Budakalászi Hírmondóban közzé tettük a nyerteseket, amit most itt is megteszünk. A beérkezett munkák online galériánkban megtekinthetőek a facebook-oldalunkon, valamint élőben kiállítás keretében a Faluházban. 

A pályázatra olyan rajzokat, festményeket és alkotásokat vártunk, amelyek a helyi gyerekek mostani kedvenc kalászi helyeit ábrázolják, vagy olyasmit, ami még nincs Kalászon, de nagyon örülnének neki, ha lenne. A beküldési határidő június 10. volt, ezt követően a munkákat szakmai zsűri értékelte, melynek eredményét a most megjelent július-augusztusi összevont Budakalászi Hírmondóban tettük közzé.

A pályázatra jeligével ellátott műveket vártunk, az eredményeket is így tesszük közzé:

I. díj: Orosz Palkó
Jelige: „ELER22” – 9 éves alkotó
Nyereménye: 20.000 Ft-os vásárlási utalvány, melyet a szentendrei Nagy Sándor Képkeretező Műhelye – Művészboltban költhet el.

II. díj: Máté Róza
Jelige: „201306” – 8 éves alkotó
Nyereménye: 10.000 Ft-os vásárlási utalvány, melyet a szentendrei Nagy Sándor Képkeretező Műhelye – Művészboltban költhet el.

III. díj: Domschitz Emma
Jelige: „Állatszeretet” – 10 éves alkotó

Nyereménye: 5.000 Ft-os vásárlási utalvány, melyet a szentendrei Nagy Sándor Képkeretező Műhelye – Művészboltban költhet el.

KÜLÖNDÍJ: a zsűri tagjai indokoltnak tartották egy csoportos különdíj kiosztását, amelyet a Kalász Suli 4/A. osztálya érdemelt ki, a nagyszámú beküldött pályamunkáiért, csoportos részvételért. Ők egy közös fagylaltozást nyernek a budakalászi Valdocco Cukrászdában (Budakalász, Petőfi tér 2.).

Minden pályázó kap egy-egy városi ajándékcsomagot!

A nyeremények (utalványok és ajándékcsomagok) átvehetők hétköznap 9.00-15.00-ig a Városházán a kommunikációs munkatársaktól.

A beérkezett pályamunkákat közzétesszük online galériánkban a Facebook-oldalunkon valamint megtekinthetik egy kiállítás keretében, a Faluház emeleti folyosójára kihelyezett nagyméretű vitrinekben.

Gratulálunk és köszönjük minden résztvevőnek a pályamunkák beküldését. Aki pedig teheti, nézze meg a rajzokat a Faluházban!