Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. április 18. csütörtök | Andrea, Ilma napja

Hírek

 

Árokparton fekve találták meg a beteg idős hölgyet

2018. augusztus 10.

Egy beteg, idős hölgy tűnt el a napokban szentistvántelepi otthonából. A rokonok jelezték az esetet az Önkormányzati Rendészet felé, illetve kétségbeesetten kérték segítségüket a felkutatásában. A hölgy korábban már átesett egy komoly műtéten, így állapota nem volt alkalmas arra, hogy hosszú időre elmenjen sétálni felügyelet nélkül. A rokonok elmondása szerint folyamatos gondoskodásra szorul.

A tegnap délután a néni keresésével telt, azonban a nap végéig nem sikerült őt megtalálni. Az ügyet a rendőrség vette át.

Ma reggel azonban váratlanul lakossági bejelentés érkezett, hogy a Zrínyi árok pomázi oldalán egy idős hölgy fekszik a földön, akire illett a személyleírás. Az Önkormányzati Rendészek azonnal a helyszínre siettek, meg is találták a nénit, aki nagyon kimerült állapotban volt, kiszáradás okozta tünetekkel.

Haladéktalanul értesítették a mentőket. Náhány perccel később a helyszínre érkeztek a rendőr járőrök, illetve a speciális mentőszolgálat tagjai is, akikkel együtt árnyékot biztosítottak a napon fekvő néninek, illetve hidegvizes ronggyal borogatták. Nem sokkal később megérkeztek a mentők és szakszerű ellátásban részesítették a hölgyet, majd kórházba szállították.

A néni megtalálásáról természetesen értesítették a rokonokat is, hiszen már nagyon aggódtak érte.