Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2021. október 16. szombat | Gál napja

Hírek

 

Az „Álmaim Kalásza” rajzpályázat díjátadóján jártunk a Faluházban

2021. október 08.

A kalács-habos kakaós uzsonnapartival egybekötött díjátadón a helyezettek nyereményei mellett minden résztvevő gyermek ajándékcsomagot kapott. Az „Álmaim Kalásza” rajzpályázat díjátadóján jártunk a Faluházban.

Amint arról már beszámoltunk, a pályázatra olyan rajzokat, festményeket és alkotásokat vártunk, amelyek a helyi gyerekek mostani kedvenc kalászi helyeit ábrázolják, vagy olyasmit, ami még nincs Kalászon, de nagyon örülnének neki, ha lenne. A pályaműveket szakmai zsűri értékelte Külüs László Barcsay-díjas festőművész, rajztanár vezetésével.

A díjátadón az első három helyezett és a különdíjasok mellett minden résztvevő gyermek kapott ajándékcsomagot. A nyereményeket, utalványokat, díszokleveleket és ajándékcsomagokat dr. Göbl Richárd polgármester, Balogh Csaba képviselő, a Társadalmi Szolidaritás és Humán Ügyek Bizottságának elnöke és Külüs László, a zsűri elnöke adta át.


II. helyezett: Máté Róza                                        III. helyezett: Domschitz Emma

A díjak átadása után minden kedves jelenlévő hivatalos volt a kalács-habos kakaós uzsonnapartira.

A pályázatra beküldött rajzok megtekinthetőek online galériánkban a facebook-oldalunkon, valamint élőben kiállítás keretében a Faluház 1. emeleti folyosóján október végéig.

Még egyszer gratulálunk a nyerteseknek és köszönjük minden résztvevőnek a pályamunkák beküldését. Aki pedig teheti, nézze még meg a rajzokat a Faluházban!

Borítókép, fotók: Budakalászi Hírmondó

 

Kapcsolódó cikkek:

Álmaim Kalásza rajzpályázat – nyertesek, kiállítás
Lezárult az “Álmaim Kalásza” rajzpályázat
Várjuk a rajzokat az “Álmaim Kalásza” című pályázatunkra