Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. december 03. vasárnap | Ferenc, Olívia napja

Hírek

 

Az Önkormányzati Hivatal új ügyfélfogadási rendje a koronavírus járvány alatt

2021. november 29.

A koronavírus járvány gyors terjedésére való tekintettel új intézkedések kerültek bevezetésre az Önkormányzati Hivatal ügyfélfogadására vonatkozóan.

Fotó: Unsplash

November 29-től hatályos jegyzői utasítások alapján új járványügyi előírások léptek életbe a hivatal ügyfélfogadási rendjében annak érdekében, hogy a folyamatosan terjedő koronavírussal szemben felelősségteljesen védjük ügyfeleinket a Covid-fertőzéstől.

Amennyiben lehetséges törekedjenek az elektronikus, vagy a telefonon történő ügyintézésre. Abban az esetben, ha erre nincs lehetőségük, a 06 (26 ) 340-266 telefonszámon kérjük, kérjenek időpontot az ügyintézéshez, mivel a Polgármesteri Hivatalban a személyes ügyfélfogadás kizárólag előzetes bejelentkezés alapján történik! Amennyiben a várakozás elkerülhetetlen, az ügyfelek a hivatal belső udvarán tudnak várakozni, amiben az irányító szalag segíti a várakozókat.

A Hivatalba való belépést követően a kézfertőtlenítés mindenki számára kötelező, ennek érdekében az ügyfelek számára kihelyezett fertőtlenítő folyadék a bejárattal szemben, középen található. A Hivatal épületében az ügyfélforgalom számára nyitva álló helyiségben mind az ügyfelek, mind pedig a dolgozók részére továbbra is kötelező az orrot és a szájat eltakaró maszk használata.

Fotó: Unslash