Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. június 15. szombat | Jolán, Vid napja

Hírek

 

BMSE labdarúgás hírek – Sárosi Tibor elnök beszámolója

2017. november 09.

Nagyszerű érzés lelátogatni a budakalászi labdarúgó egyesületi pályára. Edzésnapokon száznál is több gyerektől hangos az aréna. Az ovisok még csak ismerkednek a sporttal, de már ilyen korban is kitűnik a labdaérzék. Páling Zsolt türelmes vezetésével játékosan ismerkednek az alapokkal. A szülők láthatják az órákon, hogy csemetéjük milyen fegyelmezetten végzi az edző által megadott gyakorlatokat. A jó teljesítményt nyújtó gyerekek jutalma egy szelet csokoládé. Egyre több igazolt játékosa van az egyesületnek, és jó látni az ismerős arcokat is. Vannak apukák, akik maguk is valamikor itt futballoztak, még az igazolásuk is ott fekszik a szertár valamelyik fiókjában. Ők itt találkoznak a régi barátokkal, csapattársakkal, eközben láthatják a napról napra jobban szereplő gyermekeiket. Szász Jenő és Szász Tamás már a következő korosztályt az U.9-et vezetik, ide a kilenc évet betöltött gyerekek járnak. Ebben a csoportban már több a követelmény, nagyobb a fegyelem, komolyabb a játék. Az edzésen a labdavezetést és a cselezést gyakorolják a fiúk.

Kosznovszky Gábor és Fenyvesi Zoltán az U.11-es korosztályt tanítja, ahol szintén kemény munka folyik. Itt eldőlhet kiből lehet a későbbiek során hivatásos focista. Az elkötelezett szakmai munka, a fegyelem, a kitartás és a küzdeni akarás elvárás. A következő lépcső az U.13 – U.14-es csapat, akik Laskai Tamás és Erőss Tamás vezetésével nagyszerű eredményeket érnek el.  Mind a Bozsik tornákon, mind a bajnokságban való kimagasló szereplés köszönhető a nagyszerű edzőpárosnak és a tehetséges gyerekeknek. Saját bajnokságukat magasan vezetik és nem találnak legyőzőre. Úgy érzem, ha ez a gárda együtt marad a következő évek sok örömet fognak szerezni az egyesületnek, a városnak és a szurkolóknak.

Az U.16-os korosztály következik, akiket Szász Jenő és Szász Tamás készít fel a bajnoki mérkőzésekre. Itt folyik a legkeményebb munka. A bajnokságban helyt kell állni és példát is jó mutatni a kicsiknek. Pintér Sándor volt világválogatott játékosnak nagy szerepe van sportolóink nagyszerű kondíciójában. Az U.19 – es tavalyi bajnok és B. L. győztes csapatot Csaja Ferenc trenírozza. A kimagasló eredményeket elérő gárda szeretné újra megszerezni a tavalyi trófeákat. Elérkeztünk az első csapathoz kiknek céljuk idén a feljutás, amiért Laskai Tamás vezetőedző mindent megtesz. Sajnos az utóbbi mérkőzések nem ügy sikerültek, ahogyan azt szerettük volna, még nem adtuk fel a reményt. Bízunk a sikerben, bízunk a srácokban.

Köszönünk minden támogatást, megérdemlik a gyerekek. Köszönjük Rogán László Polgármester úrnak, a képviselőtestületnek, a Hivatalnak a segítségét hisz nélkülük nem tudtuk volna biztosítani gyermekeink sportolási lehetőségét.

Továbbra is várunk minden sportolni vágyó lurkót, lépjenek be e nagyszerű csapatba!