Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2021. október 16. szombat | Gál napja

Hírek

 

Bölcsődei jelentkezések a 2020/2021-es nevelési évre

2020. április 14.

A rendkívüli helyzet miatt és a fertőzésveszély elkerülése érdekében a korábban meghirdetett április 23-i szülői tájékoztató helyett a szülők a bölcsőde honlapján olvashatnak részletes információkat az idei évi – rendhagyó – jelentkezési módról, annak feltételeiről, az intézmény működéséről, a bölcsődei férőhelyekről, a bölcsisek mindennapi életéről.

A Bölcsőde honlapján a „Jelentkezés” menüpontban ismerhető meg a felvételi eljárás rendje.

Az idén kivételesen nem személyesen, hanem beszkennelve (lefotózva) elektronikusan várja a Bölcsőde a jelentkezéshez szükséges dokumentumokat és okmányokat a  bolcsode@budakalasz.hu e-mail címre. Aki mégis papíralapon szeretné gyermeke jelentkezését benyújtani, megteheti borítékban: a bölcsődei tagintézmények bejáratánál található postaládákba várják az elhelyezett dokumentumokat. A lezárt borítékra legyenek szívesek a gyermek nevét ráírni.

A jelentkezéshez szükséges nyomtatványok a bölcsőde honlapjáról letölthetőek, illetve a Védőnői Szolgálat (Klisovác u.6.) munkatársaitól előre egyeztetett időpontban átvehetőek: +36 (26) 342 664.  A jelentkezési lap kétoldalas, a 2. oldalon ne felejtsék el a védőnővel aláíratni azt! Minden további kérdésre szívesen szívesen válaszol Villám Zsuzsanna intézményvezető a fenti e-mail címen.

 A 2020-2021. nevelési évre jelentkezők számára a jelentkezési határidő 2020. május 8.