Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. december 03. vasárnap | Ferenc, Olívia napja

Hírek

 

Bölcsődei beiratkozás

2019. március 25.

Budakalász Város Önkormányzata a bölcsődés korú gyermekek napközbeni ellátására két intézményt tart fenn. A Budai út 10. szám alatt lévő bölcsőde 30 fő, míg a Mályva utca 1/b. szám alatt lévő bölcsőde 48 kisgyermeknek nyújt férőhelyet. A helyi adottságok és a hatályos jogszabályok figyelembe vételével bölcsődéink egyéves kortól fogadnak kisgyermekeket. A bölcsődei felvétel rendjét a hatályos jogszabályok mellett az önkormányzat 26/2016. (XII.16.) rendelete szabályozza.
A felvételi lehetőségekről, a szabad férőhely kapacitásról, a felvétel rendjéről és a bölcsőde működéséről a Kós Károly Művelődési Ház emeleti Dísztermében 2019. április 25-én csütörtökön 18 órakor kezdődő Szülői értekezleten kapnak tájékoztatást, amelyre tisztelettel hívjuk és várjuk az érdeklődőket.

A bölcsődei csoportok szervezése és kialakítása érdekében a 2019/2020. nevelési évre szóló jelentkezési lapokat 2019. május 10-ig kérjük a bölcsődébe eljuttatni. A bölcsődei férőhelyekre jelentkezni a bölcsődevezetőnél, kitöltött jelentkezési lappal és annak kötelező mellékleteivel lehet. A felvételi kérelmet a bölcsődevezető bírálja el, a felvételről a felvételi szabályzat alapján dönt.

A bölcsődei beiratkozáshoz szükséges dokumentumok: kitöltött jelentkezési lap, a gyermek születési anyakönyvi kivonata, a szülők és gyermek lakcímkártyája, a gyermek TAJ kártyája, a szülők munkáltatói igazolása.
További információ és a jelentkezési lap, valamint a kötelezően kitöltendő nyomtatványok letölthetőek a www.budakalaszibolcsode.hu weboldalról a „Jelentkezések” menüpontban.

Villám Zsuzsanna
intézményvezető