Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. május 30. kedd | Janka, Zsanett napja

Hírek

 

Budakalászon hirdetnek magyar bajnokot a strandröplabdázók

2022. augusztus 05.

Június 3-án Csepelen kezdődött az MKB-Pannónia Országos Strandröplabda Bajnokság, augusztus 6–7-án pedig Budakalászon, a Lupa-tavi döntővel fejeződik be. A hétvégén kiderül, melyik férfi és női páros lesz az idei bajnok. 16-16 férfi és női páros vág neki a döntőnek, ezúttal selejtezők nélkül, egyből a főtáblán kezdi mindenki a szereplést.

A hölgyeknél természetesen az első kiemelést a címvédő Nagy-Szombathelyi Szandra és párja, a budakalászi kötődésű Villám Lilla kapta. Mögöttük az idei tatai ezüstérmes Vasvári testvérpár (SRSE) és az abádszalóki bronzérmes Szabó Adrienn, Villám Csenge (Penta-KSE) kettős következik. A gyenesdiási győztes Gubik Hanna és a 2020-as magyar bajnok Vaida Beáta a negyedik, míg az abádszalóki győztes Juraszik Patrícia és a Vaidával 2020-ban bajnok Vecsey Fanni az ötödik kiemelést kapta. Az idény első aranyérmese, a Csepelen győztes Divényi Zita, Réthelyi Zsófia páros a kilencedik kiemelést érdemelte ki.

A férfiaknál is a címvédő Hajós Artúr, Stréli Bence (SRSE) duó kapta az első kiemelést, azonban az első három mesterversenyt megnyerő Kiss Dániel (Kispest SE), Rása Alex (Pénzügyőr SE) kettőst csupán a harmadik helyen emelték ki, ugyanis a csepeli és abádszalóki ezüstérmes Papp Mátyás, Soós Izsák (Ball Sport) került a második pozícióba. A Csepelen bronzot nyerő, egyébként az első három versenyen első kiemelt Szabó Vilmos (Gödöllői RC), Mikuláss Koch Marcell (SRSE) ezúttal a negyedik kiemelést kapta a bajnoki döntőn.

Akik nem tudják a helyszínen megnézni a kétnapos versenyt, a https://strandroplabda.hu/ oldalon valamennyi mérkőzést élőben tudják követni. A férfi és női bronzmérkőzéseket, valamint a döntőket vasárnap 11 órától az M4 Sport élőben közvetíti.

Forrás: strandroplabda.hu