Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. december 04. hétfő | Barbara, Borbála napja

Hírek

 

Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíjpályázat

2020. október 05.

Budakalász Város Önkormányzata az Innovációs és Technológiai Minisztériummal együttműködve az 51/2007. (III.26.) Kormányrendelet alapján ezennel kiírja a 2021. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjpályázatot.

A pályázat célja a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló felsőoktatásban már résztvevő hallgatók és felsőoktatási tanulmányaikat kezdeni kívánó fiatalok számára havi rendszeres támogatás biztosítása. A pályázat beadási határideje: 2020. november 05.

További részleteket a https://www.budakalasz.hu/onkormanyzat/palyazatok/ oldalon, a www.budakalasz.hu/bursa-hungarica-2021 aloldalon, illetve ügyfélfogadási időben az ügyfélszolgálat belső hirdetményfalán talál.

Figyelem! Az Innovációs és Technológiai Minisztérium tájékoztatása szerint módosul a Bursa Hungarica Ösztöndíjpályázat 2021. évi pályázati fordulójának lebonyolítási rendje. Ennek megfelelően az A-típusú pályázatoknál a kötelezően előírt mellékletek körében a 2020/2021. tanév első félévre vonatkozó hallgatói jogviszony-igazolások esetében a jelen fordulóban a másolt dokumentumok is elfogadhatók.