Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поэдравльамо на интернет страници града Калаэа

2020. szeptember 26. szombat | Jusztina, Pál napja

Hírek

 

Büszkeség: a telepi suli tanítója lett az Év Szupertanára!

2020. augusztus 03.

Véget ért a Dívány.hu és a LIDL Magyarország szervezésében immár negyedik alkalommal meghirdetett, 2020-as Szupertanár verseny, a döntő közönségszavazásán a gyöztes Lenhardtné Kwaysser Fatime, a Szentistvántelepi Általános Iskola tanítója lett. Szívből gratulálunk!

A dicsőség mellett a fődíjban a telepi suli is osztozik: Fatime néni győzelmének köszönhetően 1 millió forint értékű egészséges élelmiszert vehet majd át a telepi suli a következő tanév során.

Fatime néni a megmérettetéssel kapcsolatos gyors gratulációnkra és kérdésünkre azt felelte, egyrészt ő már sokkal korábban megnyerte a fődíjat a gyerekek révén, másrészt pedig a versenyt nem egy szupertanár, hanem a szuperszülők nyerték meg, akiknek hálás a bizalomért és a támogatásért – és persze a rengeteg szavazatért!

A beküldött pályamunkák közül egy háromtagú zsűri választotta ki azt a három legjobbnak ítélt pályaművet, amelyek beküldői aztán ringbe szállhattak a fődíjért.

A zsűri tagjai Niedermüller Anna oktatási szakértő, a Jövő Iskolája alapítója, az AKG általános iskolájának főszervezője, a Szülő2.0 blog alapítója, állandó szerzője; Halvax Julianna, a soproni Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola tanítója, a 2019-es Szupertanár verseny győztese; és a diákság képviseletében a 15 éves Emma, egy budapesti hatosztályos gimnázium tanulója voltak.