Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. december 08. péntek | Mária napja

Hírek

 

COVID-biztos könyvtári szolgáltatás indul a Faluházban

2021. február 08.

Február 16-tól, a több alkalommal meghosszabbított központi járványügyi korlátozásokhoz igazodva, a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár könyvtári cserepont szolgáltatást indít. A bezártság érzése sokunknak komoly mentális terhelés, a könyvtár a maga módján igyekszik segíteni, hogy ne kelljen lemondanunk az olvasás öröméről. 

A kért olvasnivaló előzetes egyeztetést követően keddenként 09-13 óra és csütörtökönként 14-18 óra között a főbejáratnál vehető át, és legfeljebb hat könyvet lehet kölcsönözni. A kölcsönzési idő 1 hónap, az érdeklődéseket a 26/401-069-es telefonszámon vagy a konyvtar@koskarolymh.hu címen várják a könyvtáros kollégák.

Helyben olvasásra vagy a helyszínen könyvek válogatására továbbra sincs lehetőség, csak az előzetesen egyeztett könyvek átvételére van mód. A könyvek az átadás és a visszavétel előtt „iratkaranténbe” kerülnek, így a kölcsönzés biztonságos. Felhívjuk figyelmüket, hogy a cserepont szolgáltatás igénybevételénél is kötelező a 1,5 méter távolságtartás, illetve az orrot és a szájat eltakaró maszk viselése!