Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. április 24. szerda | György napja

Hírek

 

Csütörtökön nyílt nap lesz a Budakalászi Jó Pásztor Óvodában

2024. február 27.

Csütörtökön nyílt nap lesz a Budakalászi Jó Pásztor Óvodában. A szülőket és a gyerekeket egyaránt várják, hogy személyesen is megismerhessék a nevelési elveket és a korszerű körülményeket.

A Napsugár csoport óvodásai január 8-án költöztek be új otthonukba és rövid idő alatt megbarátkoztak az új hellyel, a korszerűen berendezett, tágas és világos csoportszobával. Budakalász egy 21. századi színvonalú óvodával gazdagodott. A város új óvodáját február 15-én ünnepélyesen is átadták, dr. Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek pedig megáldotta az intézményt. Mivel az új Vasút sori óvoda a város teljes területéről fogadja a gyerekeket, a többi kalászi óvodában is jelentősen csökkenhetnek a csoportlétszámok.

Már a következő nevelési év jegyében, az érdeklődő szülőket és a gyerekeket február 29-én nyílt napra hívják, hogy személyesen is megismerhessék a nevelési elveket és a korszerű körülményeket. Csütörtökön 9:00 és 11:00 óra között lesz lehetőség arra, hogy közösen járják be az új óvodát.