Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. május 30. kedd | Janka, Zsanett napja

Hírek

 

Csütörtökön sport- és szabadidő választó nap a Mentáskertben

2022. augusztus 24.

Augusztus 25-én, csütörtökön újra megrendezik a sport- és szabadidő választó napot a Mentáskertben. Az eseményen  bemutatkozási lehetőséget kapnak a helyben űzhető sportágak és foglalkozások, a budakalásziak pedig regisztrációhoz kötött, ingyenes szűrővizsgálatokon is részt vehetnek. 

Idén másodszor rendezik meg a Mentáskert szervezői a sport- és különóraválasztó délutánt augusztus 25-én 16 órától. Az eseményen közelebbről is megismerhetik a családok, milyen programokat tudnak Budakalászon találni gyermekeiknek, hogy tartalmasan töltsék el délutánjaikat. A délután folyamán számos mozgásos és kreatív programot ismerhetnek meg, illetve választhatnak ki az érdeklődők. Lesznek látványos színpadi bemutatók, szórólapok, az oktatók pedig személyesen tájékoztatják majd a megjelenteket a saját mozgásformájukról, sportágukról, illetve foglalkozásaikról. A teljesség igénye nélkül bemutatkozik a Welldance SE, a Gyöngyszem Rg SE, a Lupa Sailsa Képzőművész KörLiza Kreatív MűhelyeTóth Beáta nyelvoktatásBékés Harcos SEVidra SEDisc golf , a Rozmaring  Szerb Táncegyüttes és a Polihisztor képző.

A Szentendrei Egészségfejlesztési Iroda közben szűréseket végez  a helyszínen 14 és 18 óra között. A szűrővizsgálatokon való részvétel regisztrációhoz kötött, amit IDE kattintva megtehetnek a budakalászi lakcímkártyával rendelkezők.

A hasznos programok mellett természetesen hozzájuthatunk az eddig megszokott módon a házi, adalékanyagoktól mentes minőségi termékekhez, friss zöldségekhez és gyümölcsökhöz Budakalász termelői piacán. Köszönjük, hogy vásárlásukkal támogatják a helyi, környékbeli gazdákat, őstermelőket!

Mindenkit szeretettel várunk!