Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2021. július 28. szerda | Szabolcs napja

Hírek

 

E hónap végéig jelölhetünk pedagógusokat városi díjakra

2020. július 14.

Július 31-ig várjuk a jelöléseket két díj kategóriájában: a „Budakalász Kiváló Pedagógusa” és a „dr. Milosevits Péterné Budakalász Közoktatásáért” díj javaslatait. A jelöléseket július utolsó napjáig lehet elektronikusan az info@budakalasz.hu e-mail címre, vagy postai úton eljuttatni a Budakalászi Polgármesteri Hivatal (Petőfi tér 1.) ügyfélszolgálatára. A jelölés feltétele az alábbi adatlap hiánytalan kitöltése és leadása.

Fontos változás, hogy a „Budakalász Kiváló Pedagógusa” díjra idén már bölcsődei kisgyermeknevelőket, dajkákat is jelölhetünk.

Szintén az oktatás területéhez kötődik a „dr. Milosevits Péterné Budakalász Közoktatásáért díj”, amely a pedagógia területén elért eredményeket hivatott méltatni. A Képviselő-testület döntését a díjak odaítélésével kapcsolatban augusztusban hozza meg.

Július első napján, az idei Semmelweis-napon dr. Sulyok András, nyugdíjba vonuló budakalászi háziorvos részesült a „Budakalászi polgárok egészségéért” díjban eredményes pályafutása, orvosi tevékenysége elismeréseként.

Közeleg két másik városi díj jelölési határideje is. A Budakalászért Emlékérem és a Díszpolgár díjakra jelölést leadni szeptember 10-ig lehetséges, szintén az adatlap kitöltésével és annak elektronikus, postai vagy személyes módon való leadásával.

 

Fotó: Koncz Eszter