Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. július 18. csütörtök | Frigyes napja

Hírek

 

Élelmiszer ajándékcsomag városunk nyugdíjasainak

2017. november 08.

Budakalász Város Önkormányzata az elmúlt évek hagyományait folytatva a karácsonyi ünnepeket megelőzően idén is élelmiszer csomagot adományoz a városban élő nyugdíjasok számára. A korábbi években megelégedéssel fogadott, tartós élelmiszereket (cukor, olaj, rizs, liszt, szaloncukor, tészta, kávé) tartalmazó csomag november hónap folyamán vehető át személyesen az alábbi helyen és időpontokban.

A csomagok átvételének helye:

Kós Károly Művelődési Ház (Budakalász, Szentendrei út 9.), a tavalyi évhez hasonlóan a hátsó parkoló felőli bejáraton keresztül megközelíthető aulában. (Parkolási lehetőség a hátsó udvaron.

Az átvétel időpontjai:

  • november 28. (kedd) 08:00-15:00 óra között
  • november 29. (szerda) 08:00-15:00 óra között
  • november 30. (csütörtök) 08:00 -15:00 óra között

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a csomagok átvétele kizárólag a megadott időpontokban lehetséges, a kijelölt napokat követően utólagos átvételre nincs lehetőség.

Az ajándékcsomagra jogosultságot a személyi igazolvány, a budakalászi állandó lakcímet tartalmazó lakcímkártya, és a nyugellátásról szóló igazolás együttesen igazolja. Kérjük tehát, hogy ezeket az okmányokat mindenképpen hozzák magukkal, mert a csomagok átvétele csak ezek megléte esetén lehetséges. A jogosulton kívül más személy, csak aláírt meghatalmazás ellenében veheti át a csomagot.

Kérjük továbbá a 2017. októbere óta nyugdíjazott lakosokat, hogy jelentkezzenek a Polgármesteri Hivatalban nyugdíjas státuszuk igazolása érdekében (nyugdíjas törzsszám igazoló lap bemutatásával).

Kérjük, hogy akik egészségi állapotuk miatt nem tudják az ajándékcsomagot a Művelődési Házban átvenni, hívják a lenti telefonszámot, hogy a kiszállításáról gondoskodhassunk.

Az ajándékcsomag átvételével kapcsolatosan felmerülő további kérdés esetén a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán lehet érdeklődni a + 36 (26) 340-266-os telefonszámon.