Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. december 02. szombat | Melinda, Vivien napja

Hírek

 

Élelmiszer ajándékcsomag városunk nyugdíjasainak

2016. november 17.

Budakalász Város Önkormányzata az elmúlt évek hagyományait folytatva a karácsonyi ünnepeket megelőzően idén is élelmiszer csomagot adományoz a városban élő nyugdíjasok számára. A korábbi években megelégedéssel fogadott, tartós élelmiszereket (cukor, olaj, rizs, liszt) tartalmazó csomag november hónap folyamán, vehető át személyesen az alábbi helyen és időpontokban.tatartoselelmiszer_j

 A csomagok átvételének helye:

Kós Károly Művelődési Ház (Budakalász, Szentendrei út 9.), a tavalyi évhez hasonlóan a hátsó parkoló felőli bejáraton keresztül megközelíthető aulában. (Parkolási lehetőség a hátsó udvaron.)

Az átvétel lehetséges időpontjai: 

  • november 21 (hétfő) 9:00 – 14:00 óra között
  • november 22 (kedd) 12:00 – 16:00 óra között
  • november 23. (szerda) 9:00 – 14:00 óra között

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a csomagok átvétele kizárólag a megadott időpontokban lehetséges, a kijelölt napokat követően utólag nem áll módunkban az átadás.

Az ajándékcsomagra való jogosultságot a személyi igazolvány, a budakalászi állandó lakcímet tartalmazó lakcímkártya, és a nyugellátásról szóló igazolás együttesen igazolja. Kérjük tehát, hogy ezeket az okmányokat mindenképpen hozzák magukkal, mert a csomagok átvétele CSAK ezek megléte esetén lehetséges.

Kérjük továbbá a 2015. novembere óta nyugdíjba vonult lakosokat, hogy jelentkezzenek a Polgármesteri Hivatalban nyugdíjas státuszuk igazolása érdekében (nyugdíjas törzsszám igazoló lap bemutatásával). Jelentkezni legkésőbb 2016. november 18-án (pénteken) 12:00 óráig lehet.

Azon nyugdíjas polgáraink, akik egészségi állapotuk miatt nem tudják az ajándékcsomagot a Művelődési Házban átvenni, hívják a lenti telefonszámot, hogy a kiszállításáról gondoskodhassunk!

Az ajándékcsomag átvételével kapcsolatosan felmerülő további kérdés esetén a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán lehet érdeklődni a 26/340-266-os telefonszámon.