Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. december 10. vasárnap | Judit napja

Hírek

 

Elindult Budakalász új honlapja

2015. december 02.

Örömmel üdvözlöm városunk megújult honlapján!

Ez év elején fontos kommunikációs feladatot határoztunk meg: Budakalász arculatának teljes korszerűsítését. A logó és a szlogen megalkotását követően számos felületen – például az újságban, plakátokon, hirdetőtáblákon – hoztuk közelebb, ismertettük meg a budakalásziakkal a modern és kifejező városi arculatot.

A városi megjelenés átalakítása, modernizálása weboldalunkra is kiterjedt. A honlap nemcsak küllemében, hanem felépítésében, struktúrájában is jelentősen megújult, áttekinthetőbbé vált. A korábbi menüpontok végeláthatatlan sorát négy jól strukturált pontba sűrítettük. Az információkat a várossal, az önkormányzatisággal, az ügyintézéssel és az intézményekkel kapcsolatos témakörökbe soroltuk.

Aki turistaként a várost és nevezetességeit szeretné megismerni, a Városunk menüpontban szemezgethet. Az Önkormányzat menüpontban a város döntéshozó testületeiről, munkájukról kapnak információkat. Újdonság, hogy áttekinthető, táblázatos formában kereshetünk a képviselő-testületi anyagok között. Az Ügyintézés menüponttal pedig az ügyfelek hivatali tájékozódását, ügyintézésük hatékonyságát szeretnénk megkönnyíteni. A látogatók ügykörönként tudnak például keresni a hivatal egységes felépítésű nyomtatványai között. Az Intézmények menüpontban pedig természetesen a városban működő intézményekkel kapcsolatos információk találhatók meg.

Az érdeklődők a főoldalon kiemelten, napra készen és áttekinthető formában értesülhetnek a várossal kapcsolatos információkról és a művelődési házban zajló rendezvényekről.

Az oldal a legkorszerűbb kommunikációs technikákat is alkalmazza. Mobil felületen könnyen olvasható; nem böngészőben, hanem önálló oldalként jelenik meg. Ezen kívül minden információ megosztható a legnépszerűbb közösségi portálokon is.

Az oldal áttekinthetőségét, könnyű kezelését mutatja, hogy minden keresett adat maximum négy kattintással elérhető, így nem veszünk el a végeláthatatlan adatrengetegben.

Ha valaki első kézből szeretne értesülni a várossal kapcsolatos információkról, lehetősége van feliratkozni Hírlevelünkre, melyre biztatom is a kedves látogatókat.

Remélem hasznosnak tartja majd az oldalon található információkat, könnyen megtalálja az Önt érdeklő tartalmakat, és eközben az oldal külleme is megnyeri tetszését!

Bízom benne, hogy megújult weboldalunk – mint a városi kommunikáció egyik fontos eleme – tovább erősíti Budakalász lakosságának közösségtudatát!

Budakalász, 2015. december 3.

Tisztelettel:

Rogán László
polgármester