Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. július 18. csütörtök | Frigyes napja

Hírek

 

Eljárás D. Csaba 61 éves pomázi lakos ellen

2015. szeptember 09.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytat szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt D. Csaba 61 éves pomázi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 61 éves férfi 2015. január 24-én, Pomázon a lakókocsijában magatehetetlen, védekezésre képtelen állapotba helyezte a fiatalkorú sértettet, majd a lemeztelenített lányt simogatta és megpróbált vele közösülni.

A bűncselekmény elkövetése után két nappal a Pomázi Rendőrőrs körzeti megbízottja – állampolgári bejelentés alapján – a város egyik kereszteződésében a földön fekve talált rá a 17 éves lányra, aki láthatóan rosszul érezte magát. A körzeti megbízott a sértettet azonnal beültette a szolgálati gépkocsiba és mentőt hívott hozzá. Ezt követően jutott a rendőrség tudomására a szexuális erőszak elkövetése, ezért a járőrök 2015. január 27-én 19 óra körüli időben pomázi tartózkodási helyén D. Csabát elfogták és előállították. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a férfit őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki, majd az illetékes bíróság 2015. január 29-én elrendelte az előzetes letartóztatását.

A gyanúsított ellen a további eljárást – fogva tartása mellett – a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.