Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. december 07. csütörtök | Ambrus napja

Hírek

 

Eljárást B. Sándor 24 éves pomázi lakos ellen

2015. szeptember 09.

A Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 13090/2300/2014. bűnügyi számon eljárást folytat lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B. Sándor 24 éves pomázi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 24 éves férfi – eddig ismeretlen társával – 2014. december 28-án a hajnali órákban betört egy pomázi családi házba, ahonnan több, mint 2 millió forint értékben műszaki cikkeket, ékszereket és készpénzt tulajdonított el.

B. Sándor megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal, hogy 2014. december 22. és 2014. december 28. közötti időszakban – a zár megrongálását követően – bement egy budakalászi ingatlanba és onnan többek között órát, laptopot, fényképezőgépet és különféle műszaki cikkeket tulajdonított el.

A szentendrei rendőrök a végrehajtott nyomozási cselekmények eredményeként azonosították a bűncselekmények elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Sándort, akit 2014. december 29-én a lakásán elfogtak és előállítottak. A nyomozók a férfit gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették, az illetékes bíróság másnap elrendelte az előzetes letartóztatását. A gyanúsított ismeretlen társának azonosítása folyamatban van.

A rendőrök a gyanúsított lakásában megtartott házkutatás során ékszereket, valamint különféle kéziszerszámokat foglaltak le, melyek eredetével kapcsolatban a 24 éves férfi nem tudott elszámolni. A Szentendrei Rendőrkapitányság vizsgálja, hogy a lefoglalt tárgyak bűncselekmény elkövetéséből származnak-e.

Kérjük, hogy aki saját tulajdonaként felismeri a képeken látható ékszerek vagy tárgyak valamelyikét, jelentkezzen – munkaidőben – a Szentendrei Rendőrkapitányságon a 06-26/502-400-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A közlemény képekkel együtt olvasható erre a linkre kattintva.

Megjelenéséről szíveskedjenek tájékoztatni.

Üdvözlettel:
Paksainé dr. Dobrovodsky Anikó r. hdgy.
sajtóreferens

Szentendrei Rendőrkapitányság