Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2021. október 15. péntek | Teréz napja

Hírek

 

Élő közvetítés lesz a mai nyilvános képviselő-testületi ülésről

2021. augusztus 02.

Élő közvetítés lesz Budakalász város hivatalos Facebook oldalán a TV Budakalász jóvoltából a mai napon, augusztus 2-án, 17.00 órakor kezdődő nyilvános képviselő-testületi ülésről, ahol többek között a tervezett filmstúdióval kapcsolatban is döntés születik majd.

Budakalász jövőjét hosszú távra meghatározó döntést fog hozni az önkormányzat képviselő-testülete a rendkívüli ülésen, amely a filmstúdió ügye miatt számít nagyobb közérdeklődésre. A mai nap 17 napirendi pontot tárgyal a képviselőtestület, köztük a filmstúdió ügyét is. A nagyobb személyes érdeklődésre való tekintettel a képviselő-testületi ülést a Kós Károly Művelődési Ház nagytermében tartják, ahova szeretettel várják a téma iránt érdeklődőket.

Az elmúlt hetekben a városvezetés számos csatornán tájékoztatta a lakosságot a tervezett beruházásról: lakossági tájékoztató füzetet juttatott el Budakalász minden postaládájába, számos cikk jelent meg a Hírmondóban és az online felületeken. Videóban mutattuk be a beruházással kapcsolatos pro és kontra érveket, lakossági fórumot tartottunk és reprezentatív kutatás keretében mértük fel a lakossági véleményeket.

Borítókép: a tervezett filmstúdió látványterve