11 °C

Budakalász

2019. április 24. szerda , György napja

Rendezvények

 

Segítség, megnősültem!

2019. March 12. 19:00

Intenzív színházi élményt és garantált szórakozást ígér Pindroch Csaba új önálló estje, a „Segítség, megnősültem!” című egyszemélyes vígjáték, amelynek 2016. október 29-én, a budapesti Thália Színházban volt a bemutatója, és azóta számos teltházas előadás követett a Tháliában és vidéken. A Sebestyén Elemér azonos című regénye alapján írt kortárs komédiáját Pindroch Csaba társ-dramaturgként, producerként és az előadás egyedüli szereplőjeként jegyzi, a darab rendezője Radnai Márk.
A hagyományos bohózat és a modern stand-up comedy stílusjegyeit egyaránt felvonultató előadás sajátos görbe tükröt tart az esküvő előtti és utáni hétköznapok legkülönbözőbb komikus vagy éppen keserű pillanatainak. Mindannyiunk számára ismerős helyzeteket láthatunk, felszabadult nevetéssel ismerhetünk magunkra Pindroch Csaba sokoldalú és őszinte játékát nézve, aki a házasság témájában jártas és végtelenül szerethető színészként bravúrosan tálalja ezt a nem mindennapi színházi fogást.

Belépő: 3200 Ft

Várunk mindenkit szeretettel!

A JEGYVÁSÁRLÁS MÓDOZATAIRÓL

– elővételben: a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtárban
– elővételben: a honlapon keresztül (www.koskarolymh.hu)  vagy e-mailben (info@koskarolymh.hu) vagy telefonon (+36 26 340468);
– a rendezvény helyszínén, a rendezvény előtt.