Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. február 28. szerda | Elemér napja

Hírek

 

Fejezzük ki együtt a hálánkat a budakalászi házi- és gyermekorvosoknak, asszisztenseiknek!

2021. április 21.

A Budakalászi Evangéliumi Közösség ajándékgyűjtést szervez a budakalászi egészségügyi dolgozóknak és arra kér minden csatlakozni vágyót, hogy 2021. április 24-én, szombaton 10:00-13:00 között a Budai út 55. szám alatti imaház udvarára hozza el nagyrabecsülése jelét.

Vallási, felekezeti hovatartozástól és meggyőződéstől függetlenül várják mindazok ajándékát, akik szeretnék hálájukat és elismerésüket kifejezni a járványhelyzet miatt egyre súlyosodó terheket viselő budakalászi egészségügyi dolgozóknak. A közösség honlapján és Facebook oldalán található felhívás szerint:

„Arra gondoltunk, szeretnénk helyi szinten mi is kimutatni a hálánkat, a háziorvosok, gyermekorvosok és asszisztenseik felé, akik a járványhelyzetben szintén jóval nagyobb nyomás alatt vannak, mint békeidőben. Az ötletünk, hogy Budakalász hat házi és gyermekorvosának – és asszisztenseiknek – 1-1 ajándékcsomagot állítunk össze és adunk át számukra.”

Attól, aki szívesen csatlakozik a kezdeményezésükhöz nem várnak mást, mint például egy doboz csokoládét, egy üveg bort, mézet, kávét, a gyerekek készíthetnek rajzokat, bármit, amit jó szívvel adnak.

Az ajándékokat – a járványügyi intézkedéseket betartva – maszkban, szabad levegőn várják 2021. 04. 24-én 10:00-13:00 között a Budai út 55. szám alatt, az imaházuk udvarán. Az összegyűjtött, majd összekészített csomagokat jövő héten Kiss Péter lelkipásztor – aki családjával együtt szintén átesett már a járványon, és erről nyíltan beszélt is a TV Budakalász húsvéti Köztér című műsorában – személyesen adja át az orvosoknak és asszisztenseiknek.

Mutassuk ki együtt az orvosainknak és asszisztenseiknek a hálánkat, hogy nagyra értékeljük, amit minden nap értünk tesznek!

Borítókép: Filip Filkovic Philatz/Unsplash