Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. július 20. szombat | Illés napja

Hírek

 

Bursa Hungarica 2016.

2015. október 01.

Bursa Hungarica 2016. évi ösztöndíjpályázat lehetőségéről

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma idén is meghirdette a 2016. évre a Bursa Hungarica ösztöndíjpályázatot, amelynek célja a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőoktatásban való részvételének támogatása.  A Bursa Hungarica többszintű támogatási rendszer, amelynek pénzügyi fedezeteként három forrás szolgál: a települési önkormányzatok által nyújtott támogatás; a megyei önkormányzatok által nyújtott támogatás és a felsőoktatási intézményi támogatás.

Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testülete úgy határozott, hogy csatlakozik a Minisztérium által meghirdetett ösztöndíjrendszerhez, meghirdeti a pályázatot a budakalászi hallgatók számára.

A pályázat benyújtásához a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: https://www.eper.hu/eperbursa/paly/palybelep.aspx.

Csak a regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése. A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a Polgármesteri Hivatalban kell benyújtaniuk a pályázóknak.

A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes. A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül.

A pályázat rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje:

2015. november 9.

A Bursa Hungarica  Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2016. pályázati felhívással kapcsolatos részletes és további információ letölthető a www.emet.gov.hu   internetes oldalról, illetve 2015. október 5. napjától a www.budakalasz.hu honlapról.

Budakalászi Polgármesteri Hivatal
Villám Zsuzsanna referens