Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. április 20. szombat | Tivadar napja

Hírek

 

Ózonos fertőtlenítés az Egészségházban

2020. március 25.

Ózonos fertőtlenítést végeztünk az Egészségház valamennyi helyiségében. Az ózonos fertőtlenítő eljárás rendkívüli előnye más fertőtlenítő eljárásokkal szemben, hogy nem hagy hátra egészségre káros anyagot a fertőtlenítés folyamatában – mint pl. a klór -, hanem egyszerűen rövid idő alatt magától is tiszta oxigénné bomlik.  A fertőtlenítést Silip Norbert szentendrei vállalkozó ajánlotta fel cégeknek, közületeknek, így kerestük meg őt. Köszönjük neki ezúton is! Az ózonos fertőtlenítést követően 1-2 óra elteltével, alapos szellőztetés után használható: vírusoktól, baktériumoktól mentes a helyiség.

Az ózonfriss eljárás során a fertőtlenítő ciklus befejezéseként az ózon tiszta oxigénre bontását egy ózongenerátor végzi, így a kezelés végén a helyiség szellőztetés után azonnal használatba vehető. Az ózonos eljárás egyszerű. Az ózonos fertőtlenítő eljárás során mobil ózongenerátort helyezünk el a helyiségben, ami a beállított paramétereknek megfelelően elvégzi a fertőtlenítést. Nincs szükség a helyiség kipakolására, a nagyobb bútorok elmozdítására.

Szakemberek szerint a fertőtlenítőszer utcai permetezésének kevés hatása van, mert nem a fertőzéssel szennyezett területeket célozza. Ráadásul kockázatos, mert a levegőbe kerülő folyadékcseppek még elősegíthetik a vírus terjedését. Zárt térben viszont hatékony megoldás.