Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2021. október 15. péntek | Teréz napja

Hírek

 

Filmstúdió-projekt: döntés augusztus 2-án

2021. július 28.

Nyilvános képviselő-testületi ülés lesz a Faluházban augusztus 2-án, hétfőn 17 órától, ahol többek között a tervezett filmstúdióval kapcsolatban is döntés születik majd.

Budakalász jövőjét hosszú távra meghatározó döntést fog hozni az önkormányzat képviselő-testülete a rendkívüli ülésen, amely a filmstúdió ügye miatt számíthat nagyobb közérdeklődésre, ám nem emiatt rendkívüli. (A betervezett évi rendes üléseken túl meghirdetett alkalomról van szó, ahol sok másik, a szeptemberi rendes ülést megelőzően döntésre váró ügy is napirendre kerül.) A nagyobb személyes érdeklődésre való tekintettel választották helyszínül a Kós Károly Művelődési Ház nagytermét, ahová várják a téma iránt érdeklődőket.

Az elmúlt hetekben a városvezetés számos csatornán tájékoztatta a lakosságot a tervezett beruházásról: lakossági tájékoztató füzetet juttatott el Budakalász minden postaládájába, számos cikket  jelentettünk meg a Hírmondóban és az online felületeken, illetve videóban mutattuk be beruházással kapcsolatos pro és kontra érveket, lakossági fórumot tartottunk és reprezentatív kutatás keretében mértük fel a lakossági véleményeket.

Borítókép: a tervezett filmstúdió látványterve