Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. április 12. péntek | Gyula napja

Hírek

 

Fokhagymavásár a Mentáskertben

2023. augusztus 01.

Ezen a héten kiváló minőségű magyar fokhagyma érkezik a Mentáskertbe. Augusztus 10-én és 17-én a piac zárva tart, aki szeretne a Mentáskert termékeiből, most csütörtökön 14 órától tud vásárolni a Faluház udvarán.

Kéthetente csütörtökön új árus kínálatával bővül a Mentáskert Piac felhozatala: kiváló minőségű magyar fokhagyma érkezik. Különböző fajtájú, méretű és árú földeáki hagymák közül válogathatunk majd. A fokhagyma gyógyhatásairól IDE kattintva olvashatnak.

Továbbra is kapható lesz a piacon, nagyobb mennyiségben előrendelhető erdélyi áfonya 2400 Ft/ kg áron a következő emailcímen: lordbyronim@yahoo.com.

Vásárolhatunk továbbá lecsópaprikát és paradicsomot 590 Ft/kg áron, frissen szedett, magyar sáraga húsú őszibarackot 990 Ft/kg és kukoricát 250 Ft/db áron. Nagyobb mennyiség esetén előrendelés szükséges a kriszkiss075@gmail.com email címen vagy a +36 30/546 6000 telefonszámon keresztül.

A Mentáskert Piacnak a két hetes zárást megelőzően most csütörtökön lesz az utolsó nyitva tartása. Aki szeretne füstölt húsokat a bográcsos babgulyásba, friss zöldségeket egy könnyű nyári salátába, szörpöket, lekvárokat egy jó palacsintához és gofrihoz, friss tejtermékeket, pékárut vagy egy kis kovászos uborkát hűsítőnek a meleg napokra, látogasson el Budakalász Termelői Piacára csütörtök délután 14-18 óráig a Faluház hátsó udvarára.

Mindenkit szeretettel várunk!