Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. december 10. vasárnap | Judit napja

Hírek

 

Forgács Istvánné 41 év után búcsúzik a Telepi Óvodától

2018. október 08.

Hosszú életpályára tekinthet vissza Forgács Istvánné, mindenki Kati nénije. 18 éves frissen végzett óvónőként került a Telepi Óvodába. Első munkahelye az utolsónak is bizonyult, azóta is elkötelezetten végezte munkáját és szolgálta a gyerekeket 41 éven át, mindvégig itt, ebben az intézményben. Munkájában nagy közmegbecsülésnek örvendett, generációk nőttek fel keze alatt.

Kati néni nemrégen nyugdíjba vonult, így ebből az alkalomból Fehérváriné Básits Margit intézményvezető összefogásával a nevelőtestület és a pedagógus kollégák szívhez szóló búcsúünnepséget tartottak. A résztvevők közt ott volt a most 82 éves Vígh Zoltánné Anci néni, korábbi óvodavezető is, aki nem csak emlékeit, de élettapasztalatait is megosztotta. Tanáccsal szolgált továbbá az érintetteknek arra vonatkozóan, hogyan élvezzék a nyugdíjas éveket. „Hálás vagyok nektek! Ez, a világ legkiválóbb óvodai közössége!” – köszönte meg Kati néni kollégáinak az együtt töltött éveket, évtizedeket.

Az idei pedagógus napon Katalin már átvehette a „Kiváló pedagógus díj”-at a várostól. Most újabb elismerésként, a szolgálati emlékérmet Ercsényi Tiborné alpolgármester asszony nyújtotta át számára, melyet az Emberi Erőforrások Minisztere adott ki. E díjjal kifejezik a megbecsülést azok iránt, akik ezen a nem könnyű pályán, ennyi éven át hűségesen, odaadóan helytálltak.

Teljes galéria: itt