Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. december 07. csütörtök | Ambrus napja

Hírek

 

Változik a forgalmi rend a 11-es főút körforgalmában!

2017. május 10.

Az alábbiakban a Magyar Közút Zrt. felhívását közöljük a 11-es főút körfolgalmú csomópontjának építésével kapcsolatban:

A következő napokban az alábbi forgalomkorlátozások várhatók

2017. május 10-én (szerdán) – Figyelem, forgalmi rend változás!

Kivitelező aszfaltozási munkákat végez a körforgalom Auchan ágában, és az M0 autóúti ágban, a forgalomtól jelenleg is elzárt felületeken.

Továbbá megkezdi a forgalmi sávokat elválasztó gömbsüvegsor építését a körforgalom 11. sz. főúti, Szentendre irányból behajtó ágán, illetve a körforgalom Auchan irányába kihajtó ágán. Ennek érdekében a 11. sz. főút Szentendre irányából behajtó ágon a középső (belső) sáv lezárásra kerül, a körforgalomba a jelenleg forgalomtól elzárt felületen keresztül lehet behajtani. A bevásárlóközpont irányába direkt kihajtó ágon a forgalom zavartalanul haladhat.11_es-_korforgalom

2017. május 11-ről 12-ére (csütörtökről péntekre) virradó éjjel:

Vállalkozó aszfaltozási munkákat végez a körforgalom 11. sz. főúti, Szentendre irányból behajtó ágán (a bevásárlóközpont irányába direkt ággal együtt), és a körforgalom bevásárlóközpont irányába kihajtó ágán.

A munkálatok ideje alatt egy-egy sáv lezárásra kerül, de a körforgalomba minden irányból történő be- és kihajtás, illetve az M0 autóútra történő felhajtás biztosított lesz.

Az aszfaltozási munkák befejezését követően a 11. sz. főút Szentendre irányából behajtó ágon a középső (belső) sáv ismételten lezárásra kerül, a körforgalomba a jelenleg forgalomtól elzárt felületen keresztül lehet behajtani. A korlátozást (forgalomtechnikai okokból) a csomópont átadásáig fenntartjuk.

A fent jelzett forgalmi rend változásra tekintettel kérjük a Tisztelt Közlekedőket, hogy különös figyelemmel, ne megszokásból vezessenek!

A fenti korlátozások miatt jelentős torlódások várhatók.

Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Pest Megyei Igazgatóság”