Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. november 28. kedd | Stefánia napja

Hírek

 

Gyermekprogramok, remek koncertek, bórkostoló – szombaton nyárzáró Kultúr Piknik a Faluház belső udvarában

2023. szeptember 20.

A tavalyihoz hasonlítható fergeteges hangulat várható a szombati Kalászi Kultúr Pikniken. Rutkai Bori és bandája délután háromkor kezdenek mesekoncerttel, tánccal, bábozással. A vidám dalok után is a gyerekeké, a családoké marad a terep: Danny különleges afrikai hangszerek kíséretében mesélni fog. Aki tavaly ott volt a Jazzformers koncertjén, az most sem fogja kihagyni. Szalkay Dávid együttesének tagjai hétpróbás zenészek, „Jazz a lelke mindennek” koncertjükkel fantasztikus hangulatot fognak varázsolni a helyszínre. Este hatkor Szűcs Krisztián akusztik koncertjén Budapest Bár dalokkal és Heaven Street Seven számokkal szórakoztatja majd a nagyérdeműt.

Ez alkalommal is lesz kultúrkvíz, és lesznek értékes ajándékok. A remek kreatív kézműves foglalkozásokon őszi ajtókopogtató és más nemezcsodák készíthetők A Bábozd Zöldre Egyesület foglalkozásai mellett pedig disc golf is lesz. A kulináris élményeket a Kálvária Pincészet borkóstolója és Nyers Csaba finom ételei, hagyományos és „mindenmentes” süteményei garantálják.

FRISSÍTÉS!

Az időjárási előrejelzések alapján a szervezők úgy döntöttek, hogy a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár területén, a belső udvarban tartják meg a rendezvényt. A belépés ingyenes, minden budakalászit szeretettel várunk. Kapunyitás 14.00 órakor, a jó kedv, vidámság naplementéig tart.