Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. február 28. szerda | Elemér napja

Hírek

 

Ha nem gázzal fűt, most támogatást kaphat

2018. augusztus 09.

Ismert, hogy a télen egyszeri támogatást kaptak a gázzal fűtő háztartások. A nem gázzal, vagy távfűtéssel fűtők Budakalászon most szintén kaphatnak egyszeri kompenzációt, ha elküldik nevüket, ingatlanuk pontos címét és az egy háztartásban élő személyek számát az info@budakalasz.hu címre, legkésőbb 2018. augusztus 13-án reggel 9.00 óráig.

Budakalász Hivatalos Közösségi Oldala fényképe.

Figyelem!

1. Minden felsorolt adatra (név, cím, háztartásban élők száma) szükség van.


2. A határidő jogvesztő, tehát aki az adatokat nem határidőre, vagy nem teljes körűen küldi meg, kimarad.

Néhány fontos információt még szeretnénk közreadni. A támogatást a Magyar Kormány nyújtja, a Kormányhivatal méri fel az igényeket. Miután nem létezik olyan nyilvántartás, hogy mely háztartások nem vezetékes gázzal vagy távfűtéssel fűtenek, Hivatalunkhoz fordultak segítségért. Szerte az országban tehát most a Polgármesteri Hivatalok – akik szintén nem vezetnek kimutatást arról, ki mivel fűt – törekszenek összegyűjteni a kért adatokat annak érdekében, hogy a jogosultak megkaphassák a tüzelő-támogatást.

Kérjük tehát azokat, akik ezt a felhívást olvassák, és tudnak olyanról, akit érint (családtagot, barátot, ismerőst, aki nem gázzal vagy távfűtéssel fűt), hívják fel a figyelmét a lehetőségre. Hivatalunknak a felderített adatokat 2018. augusztus 13-án 12.00 óráig el kell juttatnia a Kormányhivatalhoz, ezért mindenkit gyors cselekvésre ösztönzünk, mert a határidő jogvesztő. Akinek nincs internetkapcsolata, behozhatja az adatokat papír alapon is 08-12 óra között a Petőfi tér 1. szám alá, vagy bedobhatja a Hivatal ajtajánál levő postaládába (postán senki se adja fel, mert biztosan nem ér ide határidőre). A beérkezett adatokat kollégáink hétfőn, 13-án reggel 9-től összesítik.

A közreműködést köszönjük, tegyünk meg mindent azért, hogy a szűkös határidő dacára akinek jár, az megkaphassa a fűtési támogatást. A támogatás felhasználását ellenőrizni kell, tehát kérjük, csak azok jelentkezzenek, akiket a fentiek alapján a támogatás érint. A további tennivalókról (mikor és milyen formában jutnak majd a támogatáshoz az érintettek) már névre szóló tájékoztatást fogunk küldeni.

Köszönettel: a Budakalászi Polgármesteri Hivatal