Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2023. április 01. szombat | Hugó napja

Hírek

 

Hat góllal győztek a budakalászi kézilabdázók a Veszprém ellen

2022. szeptember 12.

Megszerezte első győzelmét az új évadban a budakalászi férfi kézilabdacsapat. Az élvonalbeli pontvadászat második fordulójában a kalásziak a  rivális „kis” Veszprém együttesét látták vendégül, és 16-12-es félidei vezetés után végül 30:24 arányban bizonyultak jobbnak.

 A szegedi papírforma-vereség után hazai pályán, a Fejér-B.Á.L. Veszprém ellen a győzelem volt csapatunk célja, és végül meg is született a várt siker. Jól kezdtek a kalásziak, és a 13. percben már négy góllal vezettek. A vendégek a folytatásban felzárkóztak, de amikor kellett, a házigazda mindig rátett egy lapáttal. A jó első félidőt remek második követte, és a fiúk végül 30:24 arányban nyertek. Papp B. 6, Maracskó, Koncz és Sinkovits 4-4, Kovács D. pedig három találattal vette ki a részét a diadalból. Mindkét kapus, Váczi és Djordjeszki jól teljesített a találkozón.

Az első félidőt mi uraltuk, de talán korán elhittük, hogy könnyű mérkőzés lesz. A második félidő elején sok kiállítást kaptunk és a nagy előnyünkből szinte nem maradt semmi. A végjátékra meg tudtunk újulni: akik frissen mentek a pályára, hozzá tudtak tenni a játékhoz” – értékelte a látottakat Csoknyai István vezetőedző.

Fotók: Budakalász Kézilabda Zrt.