Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. február 26. hétfő | Edina napja

Hírek

 

Hétfőn, kedden és szerdán a Városházán még átvehetők a karácsonyi ajándékcsomagok!

2023. december 08.

Az elmúlt három napban több mint 1600 ajándékcsomagot adtunk át az ellátásban részesülő budakalásziaknak a Faluházban. Az elmúlt napok rossz időjárása miatt a jövő hét első felében még lehetőség lesz arra, hogy akik eddig nem jutottak hozzá a csomagokhoz, munkaidőben, a Városházán átvegyék azokat. 

A csomagok átadása szerdán reggel kezdődött meg, csütörtökön délután ugyancsak nagy érdeklődés közepette folytatódott és péntek délelőtt is vártuk a nyugellátásban, baleseti ellátásban, rokkantsági ellátásban, valamint árvasági ellátásban részesülő budakalásziakat a Faluházban. Az elmúlt napok rossz időjárása miatt plusz alkalmakat szeretnénk biztosítani azok számára, akik még nem tudták átvenni csomagjukat.

Az ellátásban részesülő budakalásziak tehát

december 11-én, hétfőn 8 és 18 óra között,

december 12-én, kedden 8 és 16 óra között

és december 13-án, szerdán 8 és 16 óra között

vehetik át a Városháza ügyfélszolgálatán (Budakalász, Petőfi tér 1.) a csomagokat.

Kérjük, hozzák magukkal a NYUFIG igazolást és a lakcímkártyát. Meghatalmazással és NYUFIG igazolással a családtagok, ismerősök is átvehetik a csomagot. A megmaradó élelmiszercsomagokat a Családsegítő Szolgálat és a Szent Ferenc Karitász csoport segítségével kalászi rászoruló családokhoz fogja eljuttatni az Önkormányzat.