Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. május 19. vasárnap | Ivó, Milán napja

Hírek

 

Hétvégi változások a H5-ös HÉV közlekedési rendjében

2022. július 16.

Karbantartás miatt 2022. július 16-án és 17-én, valamint 23-án és 24-én (hétvégi napokon) több ütemben változik a H5-ös HÉV közlekedési rendje.

Július 16-án és 23-án (szombati napokon), körülbelül 8 és 20 óra között a HÉV rövidített útvonalon, csak a Batthyány tér és Pomáz között jár. A kimaradó szakaszon – Pomáz és Szentendre között – a H5-ös pótlóbusszal lehet utazni. Egyéb időszakokban a vonatok a teljes vonalon, módosított menetrend szerint közlekednek. A szerelvényekre Pomáznál és Pannóniatelepnél július 16-án a Batthyány tér irányú peronoknál, július 23-án a Szentendre irányú peronoknál lehet felszállni mindkét irányban.

A Pomáz és Szentendre közötti H5-ös pótlóbusz megállói:

  • Pomáz H: a Volánbusz-pályaudvaron kijelölt megálló;
  • Pomáz, Dózsa György utca: a 943-as busz megállója;
  • Szentendre, Papírgyár (Pomáz H felé Papírgyár): a 943-as busz megállója;
  • Egyetem: a 943-as busz megállója;
  • Szentendre H: a Volánbusz-pályaudvaron kijelölt megálló.

A pótlóbuszokon a kerékpárszállítás nem lehetséges.

Július 17-én és 24-én (vasárnapi napokon) a HÉV a teljes vonalon, módosított menetrend szerint közlekedik. A szerelvényekre Pomáznál és Pannóniatelepnél július 17-én a Batthyány tér irányú peronoknál, július 24-én a Szentendre irányú peronoknál lehet felszállni mindkét irányban. A pótlóbuszokon a HÉV-menetjegyek és -bérletek érvényesek. A pótlás miatti kényszerű átszállás nem minősül útmegszakításnak – adta hírül a mav-hev.hu