Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. július 22. hétfő | Magdolna napja

Hírek

 

HÉV sínekre feküdt, megmentették

2018. október 02.

A folyamatosan készenlétben álló Önkormányzati Rendészeket váratlan helyzethez riasztották a hétvégén. A bejelentés szerint valaki kifeküdt a HÉV sínekre. Egy békásmegyeri középkorú nő kilátástalannak ítélte meg életét, így öngyilkosságot készült elkövetni a budakalászi HÉV megállóban. Két szemtanú gyors közbenjárásával azonban sikerült őt lehúzni a sínről.

A rendészek az erős alkoholos befolyásoltság alatt álló nőtől megtudták tettének indítékát. Veszekedéseik párjával mindennaposak,  aznap ismét szóváltásba keveredtek egymással, csúnyán összevesztek. A férfit az Omszk parkban otthagyta és azért feküdt a sínekre, mert nem akart tovább élni. A beszélgetést követően a rendészek mentőt kértek a helyszínre. A mentőtiszt a nőt megvizsgálta, majd a Kiskovácsi Gálfi Béla Pszichiátriai Intézetbe szállították további vizsgálatra.

Ha az Ön környezetében krízist tapasztal, előzze meg, hívja 0- 24 óráig a +36 (80) 205 520-as ingyenes zöld számot! Az Országos Kríziskezelő Telefonszolgálat célja, hogy segítséget nyújtson a kapcsolati erőszak, a gyermekbántalmazás áldozatainak.