Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. július 14. vasárnap | Örs, Stella napja

Hírek

 

HIRDETMÉNY

2017. március 24.

A lakások és helyiségek bérletére, valamint az elidegenítésükre vonatkozó egyes szabályokról szóló, többször módosított 1993. évi LXXVIII. törvény 79. § (1) bekezdése értelmében az önkormányzatnak – a lakások és helyiségek bérletére és elidegenítésükre vonatkozó – helyi rendelete megalkotása előtt a bérlők és a bérbeadók településen működő érdekképviseleti szervezetének véleményét ki kell kérnie. A rendelet-tervezetről a helyben szokásos módon hirdetményt kell közzétenni, amelyben határidő kitűzésével fel kell hívni az érdekképviseleteket véleményük közlésére.

Ezúton hívjuk fel az  Érdekképviseleti Szervezetek figyelmét, hogy Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. áprilisi ülésén tárgyalja az önkormányzat tulajdonában álló lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek elidegenítésének a feltételeiről szóló rendelet tervezetét.

Rendelet tervezet letöltése PDF formátumban

Kérjük a T. Érdekképviseleti Szervezeteket, hogy véleményüket legkésőbb 2017. április 5-ei beérkezési határidővel, írásban szíveskedjenek közölni (e-mail cím: info@budakalasz.hu, levelezési cím: 2011 Budakalász, Petőfi tér 1.).

Budakalász, 2017. március 24.

dr. Udvarhelyi István Gergely
jegyző