Üdvözöljük Budakalász város weboldalán
Wir begrüßen Sie auf der Webseite von Kalasch
Срдачно Вас поздрављамо на интернет страници града Калаза

2024. május 20. hétfő | Bernát, Felícia napja

Hírek

 

Holnap adhatjuk le utoljára a jelöléseket a pedagógusnapi és a Semmelweis napi díjak adományozására

2024. május 16.

Május 17-ig várjuk a jelöléseket a pedagógusnapi és a Semmelweis napi városi díjak adományozására.

„DR. MILOSEVITS PÉTERNÉ – BUDAKALÁSZ KÖZOKTATÁSÁÉRT” díj

Budakalász legendás pedagógusáról elnevezett díj adományozásának célja, hogy az Önkormányzat elismerését fejezze ki a közoktatás irányításában, a közoktatás vezetésében szakmai, szakértői munkájával kiemelkedő tekintélyt, megbecsülést elért pedagógusnak. A kitüntetett az adományozást igazoló okiratot, emlékplakettet és pénzjutalmat kap. A díj átadására a városi Pedagógusnapon kerül sor, 2024. június 12-én.

„BUDAKALÁSZ KIVÁLÓ PEDAGÓGUSA” díj

Annak az önkormányzati és állami fenntartásában működő, helyi nevelési, oktatási intézményekben foglalkoztatott bölcsődei nevelő, óvoda- vagy iskolapedagógusnak adományozható, aki kiemelkedő színvonalú oktató-nevelő munkát végez, végzett és eredményesen járult hozzá a gyermekek, tanulók képességeinek kibontakoztatásához. Kiemelkedő tehetséggondozó tevékenységet végez, tanítványai rendszeresen kiváló eredményeket érnek el tanulmányi versenyeken. Felzárkóztató munkája példaértékű a gyermekek egyéni képességeihez viszonyított fejlődés tükrében, illetve városi, kistérségi szintű bemutató órákat, foglalkozásokat tart, értékes szakmai publikációkat közölt.

A kitüntető címhez díszoklevél, emlékérem és pénzjutalom jár, a díj átadására a városi Pedagógusnapon kerül sor, 2024. június 12-én.

„BUDAKALÁSZI POLGÁROK EGÉSZSÉGÉÉRT” díj adományozható annak a személynek, aki Budakalászon hosszú ideje, legalább 5 éve az egészségmegőrzés, egészségfejlesztés, a megelőzés és tájékoztatás területén – ideértve a szociális ágazatot is – kifejtett munkássága révén elismerésre méltó tevékenységet végez vagy végzett.

Az elismeréshez bronzplakett, díszoklevél és pénzjutalom jár, a díj átadására a városi Semmelweis napon kerül sor, 2024. június 27-én. Jelölő lehet minden budakalászi polgár, aki a honlapon közzétett nyomtatványt kitölti és elküldi: postai úton a Budakalász Város Önkormányzata, 2011 Budakalász, Petőfi tér 1. címre vagy aláírva, beszkennelve az info@budakalasz.hu e-mail címre.

A kitüntetéshez díszoklevél, emlékérem és pénzjutalom jár, a díj átadására a városi Semmelweis Napon kerül sor, 2024. június 27-én.

A jelöléseket az adatlap kitöltésével, aláírva (szkennelve, személyesen a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán, postai úton, adhatjuk le. Kérjük, hogy a jelöléshez legalább 1000 karakteres indoklást írjanak.

Pedagógus nap, 2023.